15 important question answer on Islamic religion

THE  ISLAMIC RELIGION :

 15 important gk question answer on Islamic religion :

1.Which is the second largest of the world ?

Ans-Islam

2.Who is the founder of Islamic religioun ?

Ans-Hazrat-Muhammad

3.When was Hazrat-Muhammad born ?

Ans-AD 570

4.Where was the  birth place of Hazrat-Muhammad ?

Ans-Mecca

5.To which country does Mecca belong to ?

Ans-Saudi Arabia

6.What was the erliest name of Hazrat-Muhammad ?

Ans-Muhammad-Bin-Abdullah

7.Which festival is celebrated on the occesion of the birthday of Hazrat-Muhammad ?

Ans-Eid-Mild-Un-Nabi

8.Who was the father of Hazrat-Muhammad ?

Ans-Abdullah 

9.Who was the mother of Hazrat-Muhammad ?

Ans-Amina

10.Who was the waif of Hazrat-Muhammad ?

Ans-Khajida

11.Who was the daughter of Hazrat-Muhammad ?

Ans-Fatima

12.Who was the son-in-law of Hazrat-Muhammad ?

Ans-Ali-Hussain

13.The Kaaba in Mecca also known as –

Ans-Masjid-Al-Haram

14.What is the most sacred site in Islam ?

Ans-Kaaba

15.What is the holy book of Islam ?

Ans-Quran

islamic relogion book, quran e pak

 

Leave a Comment